Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ththgfhgf Sportefe FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Bogdanovski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mazneikov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Markov rent richting de bal. Markov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Tolevski verovert de bal door een tackle van achteren. Uzunov speelt de bal door. Dimitrievski met een sublieme pass. Ristov rent richting de bal. Ristov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Tolevski passt de bal zonder na te denken. Panov is nu in balbezit. Panov haalt uit met een fantastische trap. Boseovski probeert de bal aan de voet te houden. Panov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdravkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zdravkov probeert naar een medespeler te passen. Ristov kopt de bal weg. Markov is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Lukiќ passt de bal in één keer door. Dimitrievski is nu in balbezit. Dulev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dulev krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Mazneikov rent richting de bal. Mazneikov geeft een hoge lob. Zlatarev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ristov is nu in balbezit. Ristov schiet op doel. Kokarev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Kostojčinovski passt de bal met de wreef. Panov rent richting de bal. Ġorģioski bereikt de bal nog maar net als eerste. Panov verovert de bal door een tackle van achteren. Panov haalt uit met een fantastische trap. Zdravkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Boseovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zdravkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Panov rent richting de bal. Panov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ththgfhgf - Sportefe FC 1:0

32e minuut.
Dimitrievski bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgievski bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgievski geeft de bal voor. Panov is nu in balbezit. Panov schiet op doel. Zdravkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Kostojčinovski verovert de bal door een tackle van achteren. Kostojčinovski speelt de bal door. Tolevski probeert naar een medespeler te passen. Panov bereikt de bal nog maar net als eerste. Panov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ththgfhgf 62%, Sportefe FC 38%.
ththgfhgf - Sportefe FC 1:0

57e minuut.
Uzunov geeft een hoge lob. Georgievski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dulev is nu in balbezit. Markov onderschept slim de pass. Markov schiet op doel. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Georgievski rent richting de bal. Markov verovert de bal door een tackle van achteren. Markov passt de bal zonder na te denken. Ristov is nu in balbezit. Ristov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Boseovski rent richting de bal. Boseovski geeft een hoge lob. Georgievski rent richting de bal. Markov verovert de bal door een tackle van achteren. Markov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ththgfhgf 56%, Sportefe FC 44%.
ththgfhgf - Sportefe FC 1:0