Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kf Shkupi sefer
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Turpin verovert de bal door een tackle van achteren. Levski bereikt de bal nog maar net als eerste. Turpin bereikt de bal nog maar net als eerste. Levski is nu in balbezit. Levski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ġurovski heeft problemen om de bal te vangen. Ġurovski kopt de bal weg. Klungelig pakt Turpin de bal. Levski is nu in balbezit. Levski haalt uit met een fantastische trap. Deskov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Turpin onderschept slim de pass. Turpin met een sublieme pass. Levski rent richting de bal. Levski haalt uit met een fantastische trap. Deskov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Grozdanovski is nu in balbezit. Slavkovski verovert de bal door een tackle van achteren. Slavkovski passt de bal in één keer door. Ničov is nu in balbezit. Ničov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Belevski geeft de bal voor. Inworp. Cončev met een snelle inworp. Silanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Silanov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Novevski kopt de bal weg. Daar is Grozdanovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grozdanovski met een sublieme pass. Levski rent richting de bal. Levski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Najdoski zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Grozdanovski de bal. Sendov is nu in balbezit. Sendov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kf Shkupi 54%, sefer 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kf Shkupi - sefer 0:0

61e minuut.
Jakimovski geeft een lange en hoge pass. Silanov is nu in balbezit. Belevski begaat een overtreding. Belevski krijgt een gele kaart. Silanov moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Silanov kan niet meer verder spelen. Milošov komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Jovevski speelt de bal door. Milošov met een sublieme pass. Daar is Belevski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ničov is nu in balbezit. Ničov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kf Shkupi - sefer 1:0

77e minuut.
Najdoski met een snelle inworp. Milošov rent richting de bal. Ġurovski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ġurovski krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Levski speelt de bal door. Levski kopt de bal weg. Savevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Turpin verovert de bal door een tackle van achteren. Turpin schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kf Shkupi - sefer 1:1

84e minuut.
Slavkovski met een sublieme pass. Ġurovski is nu in balbezit. Ġurovski passt de bal zonder na te denken. Turpin is nu in balbezit. Turpin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kf Shkupi - sefer 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kf Shkupi 44%, sefer 56%.
Kf Shkupi - sefer 1:2