Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
so vikas be tri cesmi
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 14.9
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Klungelig pakt Vasovski de bal. Parličev rent richting de bal. Parličev met een sublieme pass. Milev is nu in balbezit. Milev draait met de bal, schiet en ... Deskov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Konstantinov passt de bal met de wreef. Dimitroski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitroski passt de bal zonder na te denken. Veselinovski is nu in balbezit. Veselinovski schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Pogončev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogončev passt de bal met de wreef. Langov rent richting de bal. Milev onderschept slim de pass. Milev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Božinov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pogončev de bal. Pogončev geeft een lange en hoge pass. Parličev is nu in balbezit. Parličev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
so vikas be - tri cesmi 1:0

27e minuut.
Božinov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dimitroski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Veselinovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Veselinovski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Langov rent richting de bal. Milev is nu in balbezit. Milev probeert naar een medespeler te passen. Parličev bereikt de bal nog maar net als eerste. Parličev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Deskov met een sublieme pass. Konstantinov kopt de bal weg. Vasovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Parličev onderschept slim de pass. Parličev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: so vikas be 40%, tri cesmi 60%.
so vikas be - tri cesmi 1:0

55e minuut.
Božinov is nu in balbezit. Stojanovski verovert de bal door een tackle van achteren. Stojanovski met een sublieme pass. Dimitroski is nu in balbezit. Dimitroski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Dimitroski rent richting de bal. Dimitroski speelt de bal door. Božinov rent richting de bal. Stojanovski is nu in balbezit. Stojanovski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Božinovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Pogončev bereikt de bal nog maar net als eerste. Veselinovski onderschept slim de pass. Veselinovski passt de bal zonder na te denken. Parličev is nu in balbezit. Parličev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Mihov rent richting de bal. Mihov geeft de bal voor. Antonov controleert de bal met de borst. Milev rent richting de bal. Milev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: so vikas be 48%, tri cesmi 52%.
so vikas be - tri cesmi 1:0