Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tri cesmi so vikas be
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 14.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dinkov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pogončev is nu in balbezit. Veselinovski verovert de bal door een tackle van achteren. Veselinovski geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
tri cesmi - so vikas be 1:0

5e minuut.
Džerov probeert naar een medespeler te passen. Veselinovski is nu in balbezit. Veselinovski passt de bal met de wreef. Celevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Celevski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Veselinovski kopt de bal weg. Siljanovski rent richting de bal. Dinkov verovert de bal door een tackle van achteren. Celevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Celevski schiet op doel. Božinovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Cončev is nu in balbezit. Vaskovski verovert de bal door een tackle van achteren. Vaskovski geeft een lange en hoge pass. Parličev is nu in balbezit. Parličev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Milev onderschept slim de pass. Milev geeft de bal voor. Vidimce geeft een hoge lob. Grozdanovski is nu in balbezit. Grozdanovski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Celevski rent richting de bal. Pogončev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Celevski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Džerov met een snel genomen vrije trap. Celevski maakt een snoekduik en kopt de bal. Božinovski bokst de bal weg.

21e minuut.
Langov is nu in balbezit. Langov passt de bal zonder na te denken. Milev rent richting de bal. Parličev is nu in balbezit. Parličev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Konstantinov is nu in balbezit. Veselinovski is nu in balbezit. Veselinovski met een sublieme pass. Celevski rent richting de bal. Celevski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Simovski rent richting de bal. Simovski geeft een lange en hoge pass. Božinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Celevski verovert de bal door een tackle van achteren. Celevski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Simovski geeft de bal voor. Cončev is nu in balbezit. Cončev passt de bal zonder na te denken. Parličev is nu in balbezit. Parličev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Parličev haalt uit met een fantastische trap. Deskov speelt de bal door. Veselinovski kopt de bal weg. Celevski is nu in balbezit. Celevski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
tri cesmi - so vikas be 2:0

38e minuut.
Konstantinov geeft de bal voor. Inworp. Langov met een snelle inworp. Grozdanovski is nu in balbezit. Grozdanovski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tri cesmi 33%, so vikas be 67%.
tri cesmi - so vikas be 2:0

56e minuut.
Daar is Džerov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Džerov met een sublieme pass. Pogončev rent richting de bal. Veselinovski rent richting de bal. Veselinovski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Konstantinov onderschept slim de pass. Konstantinov passt de bal met de wreef. Milev bereikt de bal nog maar net als eerste. Milev schiet op doel. Deskov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tri cesmi - so vikas be 2:1

65e minuut.
Parličev passt de bal in één keer door. Konstantinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Celevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Celevski haalt uit met een fantastische trap. Siljanovski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Veselinovski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zibrecki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tri cesmi 41%, so vikas be 59%.
tri cesmi - so vikas be 2:1