Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vele karaorman
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


6e minuut.
Trajkovski kopt de bal weg. Daar is Minčev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parličev bereikt de bal nog maar net als eerste. Minčev onderschept slim de pass. Minčev haalt uit met een fantastische trap. Mandalov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Mladenov passt de bal zonder na te denken. Minčev rent richting de bal. Minčev passt de bal met de wreef. Ġorģinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ġorģinski draait met de bal, schiet en ... Mandalov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Mladenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mladenov geeft een hoge lob. Daskalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ġuriќiќ rent richting de bal. Ġuriќiќ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Zlatanovski geeft een hoge lob. Vasevski heeft problemen om de bal te vangen. Vasevski passt de bal in één keer door. Kostencev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostencev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vele - karaorman 1:0

35e minuut.
Gligorov geeft een hoge lob. Parličev probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sendov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostencev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostencev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Mladenov speelt de bal door. Ġorģinski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trajkovski. Trajkovski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vele 41%, karaorman 59%.
vele - karaorman 1:0

53e minuut.
Minčev met een sublieme pass. Parličev rent richting de bal. Parličev passt de bal in één keer door. Kostencev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostencev draait met de bal, schiet en ... Kralevski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Radovski geeft een lange en hoge pass. Vidimce bereikt de bal nog maar net als eerste. Gligorov begaat een overtreding. Vidimce wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

69e minuut.
Gligorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidimce verovert de bal door een tackle van achteren. Vidimce met een sublieme pass. Kostencev is nu in balbezit. Kostencev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Endekov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vasevski de bal. Kostencev rent richting de bal. Vasevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasevski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vele 40%, karaorman 60%.
vele - karaorman 1:0