Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
so vikas be vele
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.6 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Parličev verovert de bal door een tackle van achteren. Parličev passt de bal zonder na te denken. Jurukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurukov geeft een hoge lob. Pasarikov kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vaskovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaskovski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
so vikas be - vele 1:0

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zlatanovski met een snelle inworp. Vasevski geeft de bal voor. Banduliev maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
so vikas be - vele 1:1

22e minuut.
Crvenkovski verovert de bal door een tackle van achteren. Crvenkovski geeft een lange en hoge pass. Gligorov kopt de bal weg. Milev is nu in balbezit. Milev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Banduliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasevski rent richting de bal. Vasevski schiet op doel. Zlatanovski is nu in balbezit. Zlatanovski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Zlatanovski passt de bal zonder na te denken. Vasevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasevski passt de bal in één keer door. Banduliev rent richting de bal. Banduliev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: so vikas be 60%, vele 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
so vikas be - vele 1:1

52e minuut.
Jurukov is nu in balbezit. Jurukov geeft de bal voor. Zlatanovski met een sublieme pass. Banduliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Banduliev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Crvenkovski kopt de bal weg. Vaskovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaskovski draait met de bal, schiet en ... Parličev maakt een snoekduik en kopt de bal. Crvenkovski kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vaskovski zal de hoekschop nemen. Konstantinov rent richting de bal. Konstantinov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Mandalov trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vaskovski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Milev bereikt de bal nog maar net als eerste. Milev geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Vaskovski heeft problemen om de bal te vangen. Pogončev rent richting de bal. Milev rent richting de bal. Parličev is nu in balbezit. Parličev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Jurukov geeft een hoge lob. Daar is Trajkovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pogončev rent richting de bal. Milev is nu in balbezit. Milev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
so vikas be - vele 2:1

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jurukov met een snelle inworp. Milev met een sublieme pass. Parličev bereikt de bal nog maar net als eerste. Parličev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Pogončev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasevski verovert de bal door een tackle van achteren. Vasevski passt de bal in één keer door. Banduliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Banduliev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Ġuriќiќ geeft een hoge lob. Božinovski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pasarikov de bal. Parličev is nu in balbezit. Parličev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
so vikas be - vele 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: so vikas be 46%, vele 54%.
so vikas be - vele 3:1