Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sase AleksandarGergev
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Masev rent richting de bal. Damcevski is nu in balbezit. Masev begaat een overtreding. Masev krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Čakalarov geeft de bal voor. Vangelov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mandalov kopt de bal weg. Zibrecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zibrecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Vangelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Vangelov met een snelle inworp. Matliev is nu in balbezit. Matliev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Popov rent richting de bal. Stojanovski is nu in balbezit. Kralevski begaat een overtreding. Stojanovski raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Masev neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Ќosev geeft een lange en hoge pass. Mandalov rent richting de bal. Stojanovski met een sublieme pass. Popov bereikt de bal nog maar net als eerste. Popov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sase - AleksandarGergev 1:0

43e minuut.
Hristov met een harde bal richting middenveld. Damcevski kopt de bal weg. Ќosev is nu in balbezit. Matliev verovert de bal door een tackle van achteren. Matliev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sase 48%, AleksandarGergev 52%.
Sase - AleksandarGergev 1:0

50e minuut.
Šurmulikovski speelt de bal door. Daar is Kralevski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kralevski probeert naar een medespeler te passen. Zibrecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zibrecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Šapkarev geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nikov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zlatarev geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Karanov de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ќosev heeft problemen om de bal te vangen. Ќosev geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kralevski de bal onder controle te krijgen. Matliev rent richting de bal. Matliev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ќosev met een sublieme pass. Stojanovski is nu in balbezit. Stojanovski passt de bal in één keer door. Popov is nu in balbezit. Popov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sase 39%, AleksandarGergev 61%.
Sase - AleksandarGergev 1:0