Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tri cesmi vele
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Langov is nu in balbezit. Vasevski verovert de bal door een tackle van achteren. Vasevski met een sublieme pass. Stojanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojanovski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Langov met een snelle inworp. Grozdanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trajkovski. Trajkovski krijgt een gele kaart. Grozdanovski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grozdanovski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mandalov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stojanovski maakt een snoekduik en kopt de bal. Dimitroski is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dimitroski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitroski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tri cesmi - vele 1:0

28e minuut.
Veselinovski is nu in balbezit. Ġuriќiќ bereikt de bal nog maar net als eerste. Veselinovski begaat een overtreding. Ġuriќiќ wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ġuriќiќ kan niet meer verder spelen. Vodeničarski komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Vodeničarski onderschept slim de pass. Vodeničarski passt de bal in één keer door. Daar is Vasovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostencev is nu in balbezit. Kostencev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Crvenkovski is nu in balbezit. Veselinovski onderschept slim de pass. Stojanovski is nu in balbezit. Veselinovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Veselinovski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tri cesmi 70%, vele 30%.
tri cesmi - vele 1:0

62e minuut.
Crvenkovski geeft een hoge lob. Inworp. Cončev met een snelle inworp. Dimitroski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitroski geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Pasarikov de bal. Stojanovski rent richting de bal. Stojanovski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Radovski probeert de bal met de borst te controleren. Dimitroski rent richting de bal. Dimitroski passt de bal zonder na te denken. Veselinovski is nu in balbezit. Veselinovski haalt uit met een fantastische trap. Mandalov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Trajkovski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grozdanovski met een snelle inworp. Veselinovski is nu in balbezit. Veselinovski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Langov probeert naar een medespeler te passen. Grozdanovski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trajkovski. Trajkovski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tri cesmi 51%, vele 49%.
tri cesmi - vele 1:0