Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sase tri cesmi
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Dimitroski onderschept slim de pass. Dimitroski passt de bal met de wreef. Celevski is nu in balbezit. Celevski schiet op doel. Miserdovski probeert de bal aan de voet te houden. Hristov bokst de bal weg.

6e minuut.
Masev onderschept slim de pass. Dinkov verovert de bal door een tackle van achteren. Dinkov passt de bal met de wreef. Veselinovski rent richting de bal. Veselinovski schiet op doel. Hristov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Celevski rent richting de bal. Celevski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sase - tri cesmi 0:1

20e minuut.
Masev rent richting de bal. Dimitroski onderschept slim de pass. Dimitroski speelt de bal door. Celevski rent richting de bal. Celevski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sase - tri cesmi 0:2

39e minuut.
Inworp. Dimitroski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Džerov geeft de bal voor. Celevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Celevski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Cončev geeft een hoge lob. Ќosev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Celevski rent richting de bal. Veselinovski rent richting de bal. Veselinovski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sase 62%, tri cesmi 38%.
Sase - tri cesmi 0:2

46e minuut.
Lukiќ rent richting de bal. Lukiќ geeft de bal voor. Zlatarev kopt de bal weg. Celevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Celevski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Masev geeft een lange en hoge pass. Stojanovski kopt de bal weg. Mihov rent richting de bal. Popov onderschept slim de pass. Popov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Deskov speelt de bal door. Klungelig pakt Čakalarov de bal. Celevski is nu in balbezit. Celevski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Deskov met een harde bal richting middenveld. Veselinovski is nu in balbezit. Masev begaat een overtreding. Masev krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sase 57%, tri cesmi 43%.
Sase - tri cesmi 0:2