Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OJLNM,VTYHUGOASFHNB9SMNYDMINGYHN karaorman
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
hopeless Verdedigen weak


2e minuut.
Daskalov speelt de bal door. Savevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolevski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tolevski krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Ġorģioski rent richting de bal. Tolevski verovert de bal door een tackle van achteren. Tolevski met een sublieme pass. Ġorģinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ġorģinski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Savevski geeft een lange en hoge pass. Čakalarov geeft de bal voor. Damjanovski kopt de bal weg. Božinoski is nu in balbezit. Božinoski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OJLNM,VTYHUGOASFHNB9SMNYDMINGYHN 49%, karaorman 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OJLNM,VTYHUGOASFHNB9SMNYDMINGYHN - karaorman 0:0

46e minuut.
Daar is Daev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Božinoski onderschept slim de pass. Božinoski speelt de bal door. Božinov is nu in balbezit. Božinov geeft een hoge lob. Kralevski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Božinoski rent richting de bal. Božinoski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OJLNM,VTYHUGOASFHNB9SMNYDMINGYHN - karaorman 1:0

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Ġorģioski de bal onder controle te krijgen. Daev rent richting de bal. Vaskov is nu in balbezit. Daev onderschept slim de pass. Daev draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Ġorģioski speelt de bal door. Dukov rent richting de bal. Dukov speelt de bal door. Božinoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Božinoski schiet op doel. Kralevski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sendov heeft problemen om de bal te vangen. Božinoski rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Ġorģioski kopt de bal weg. Božinoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Božinoski passt de bal zonder na te denken. Dukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dukov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Božinov passt de bal zonder na te denken. Daar is Dukov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dukov speelt de bal door. Božinoski is nu in balbezit. Božinoski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OJLNM,VTYHUGOASFHNB9SMNYDMINGYHN 56%, karaorman 44%.
OJLNM,VTYHUGOASFHNB9SMNYDMINGYHN - karaorman 1:0