Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gvhbj tri cesmi
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.2 gemiddelde waardering 16.8
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Sedloski rent richting de bal. Dimitroski verovert de bal door een tackle van achteren. Dimitroski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stojanovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stojanovski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Janevski met een sublieme pass. Dinkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinkov geeft een hoge lob. Stojanovski rent richting de bal. Stojanovski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Vladev trapt de bal weg van het doel. Veselinovski rent richting de bal. Veselinovski probeert naar een medespeler te passen. Stojanovski is nu in balbezit. Stojanovski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Mihov trapt de bal weg. Veselinovski rent richting de bal. Veselinovski speelt de bal door. Stojanovski rent richting de bal. Stojanovski haalt uit met een fantastische trap. Vladev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
gvhbj - tri cesmi 0:1

38e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Langov zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Dinkov de bal. Radovski rent richting de bal. Radovski draait met de bal, schiet en ... Deskov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gvhbj - tri cesmi 1:1

39e minuut.
Veselinovski rent richting de bal. Veselinovski passt de bal met de wreef. Minčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojanovski verovert de bal door een tackle van achteren. Stojanovski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gvhbj 61%, tri cesmi 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gvhbj - tri cesmi 1:1

53e minuut.
Langov speelt de bal door. Lukiќ is nu in balbezit. Lukiќ passt de bal zonder na te denken. Dimitroski is nu in balbezit. Dimitroski geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Cvetkov kan de bal niet met de borst controleren. Veselinovski rent richting de bal. Veselinovski passt de bal met de wreef. Stojanovski is nu in balbezit. Stojanovski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Mihov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lukiќ met een snelle inworp. Janevski is nu in balbezit. Janevski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gvhbj 54%, tri cesmi 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gvhbj - tri cesmi 1:1