Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
karaorman AleksandarGergev
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Vidimce bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidimce speelt de bal door. Daskalov is nu in balbezit. Daskalov geeft een lange en hoge pass. Ġorģinski heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Vidimce is nu in balbezit. Vidimce geeft een hoge lob. Damcevski met een sublieme pass. Zibrecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zibrecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Doeltrap. Steriovski trapt de bal weg. Daskalov kopt de bal weg. Daev rent richting de bal. Daev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Vidimce geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stanoev met de inworp. Matliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matliev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
karaorman - AleksandarGergev 0:1

20e minuut.
Čakalarov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kralevski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matliev is nu in balbezit. Matliev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
karaorman - AleksandarGergev 0:2

31e minuut.
Damcevski is nu in balbezit. Kralevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daev verovert de bal door een tackle van achteren. Daev draait met de bal, schiet en ... Steriovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
karaorman - AleksandarGergev 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: karaorman 57%, AleksandarGergev 43%.
karaorman - AleksandarGergev 1:2

51e minuut.
Matliev is nu in balbezit. Matliev passt de bal zonder na te denken. Zibrecki rent richting de bal. Zibrecki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Mandalov met een sublieme pass. Šapkarev is nu in balbezit. Vangelov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šapkarev moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Šapkarev kan niet meer verder spelen. Steriovski komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Mladenov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vangelov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matliev is nu in balbezit. Matliev geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: karaorman 56%, AleksandarGergev 44%.
karaorman - AleksandarGergev 1:2