Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gvhbj vele
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.5 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Dumbalakov rent richting de bal. Dumbalakov speelt de bal door. Daar is Crvenkovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radovski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gvhbj 68%, vele 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gvhbj - vele 0:0

48e minuut.
Kostencev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Banduliev komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Janevski heeft problemen om de bal te vangen. Parličev is nu in balbezit. Janevski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Janevski krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Minčev geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zlatanovski met de inworp. Vasevski is nu in balbezit. Vasevski geeft een lange en hoge pass. Vladev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Stanoev geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gligorov met de inworp. Vasevski rent richting de bal. Vasevski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Ġuriќiќ is nu in balbezit. Ġuriќiќ probeert naar een medespeler te passen. Banduliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasevski rent richting de bal. Vasevski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Sedloski rent richting de bal. Banduliev onderschept slim de pass. Banduliev met een sublieme pass. Vasevski is nu in balbezit. Vasevski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gvhbj - vele 0:1

80e minuut.
Zlatanovski speelt de bal door. Banduliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Banduliev schiet op doel. Gligorov rent richting de bal. Gligorov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gvhbj 61%, vele 39%.
gvhbj - vele 0:1