Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OJLNM,VTYHUGOASFHNB9SMNYDMINGYHN so vikas be
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 14.6
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Božinov is nu in balbezit. Božinov onderschept slim de pass. Božinov speelt de bal door. Božinoski rent richting de bal. Božinoski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
OJLNM,VTYHUGOASFHNB9SMNYDMINGYHN - so vikas be 1:0

10e minuut.
Siljanovski onderschept slim de pass. Božinov is nu in balbezit. Božinov geeft de bal voor. Božinoski maakt een snoekduik en kopt de bal. Božinovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OJLNM,VTYHUGOASFHNB9SMNYDMINGYHN - so vikas be 2:0

11e minuut.
Milev passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Konstantinov de bal. Boseovski rent richting de bal. Božinoski rent richting de bal. Božinoski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Damjanovski onderschept slim de pass. Božinoski is nu in balbezit. Božinoski met een sublieme pass. Boseovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Boseovski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Ġorģioski geeft een lange en hoge pass. Božinov kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Boseovski de bal onder controle te krijgen. Božinoski is nu in balbezit. Božinoski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Savevski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Konstantinov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jurukov geeft een hoge lob. Vasilev kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Parličev rent richting de bal. Parličev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Ġorģioski met de inworp. Savevski is nu in balbezit. Savevski passt de bal zonder na te denken. Vaskovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaskovski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Milev probeert de bal met de borst te controleren. Damjanovski rent richting de bal. Milev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Milev krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Rašaikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaskovski onderschept slim de pass. Vaskovski speelt de bal door. Milev bereikt de bal nog maar net als eerste. Milev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OJLNM,VTYHUGOASFHNB9SMNYDMINGYHN 54%, so vikas be 46%.
OJLNM,VTYHUGOASFHNB9SMNYDMINGYHN - so vikas be 2:0

48e minuut.
Milev kopt de bal weg. Nikov rent richting de bal. Nikov geeft de bal voor. Parličev heeft problemen om de bal te vangen. Parličev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Božinov geeft de bal voor. Dulev is nu in balbezit. Dulev met een sublieme pass. Božinoski is nu in balbezit. Božinoski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Vasilev geeft een hoge lob. Vaskovski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rašaikov. Rašaikov krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Milev onderschept slim de pass. Milev geeft de bal voor. Rašaikov kopt de bal weg. Milev bereikt de bal nog maar net als eerste. Milev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OJLNM,VTYHUGOASFHNB9SMNYDMINGYHN - so vikas be 2:1

82e minuut.
Konstantinov onderschept slim de pass. Konstantinov geeft de bal voor. Parličev rent richting de bal. Parličev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Inworp. Dulev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Konstantinov is nu in balbezit. Boseovski verovert de bal door een tackle van achteren. Boseovski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OJLNM,VTYHUGOASFHNB9SMNYDMINGYHN 51%, so vikas be 49%.
OJLNM,VTYHUGOASFHNB9SMNYDMINGYHN - so vikas be 2:1