Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gvhbj karaorman
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.8 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Daev probeert de bal met de borst te controleren. Čadikovski rent richting de bal. Čadikovski passt de bal in één keer door. Radovski rent richting de bal. Radovski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Šapkarev passt de bal zonder na te denken. Daar is Čadikovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Daev. Daev krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Lukiќ raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dumbalakov komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Mladenov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Šapkarev de bal. Šapkarev met een sublieme pass. Ġorģinski rent richting de bal. Ġorģinski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Tolevski speelt de bal door. Vladev probeert naar een medespeler te passen. Cvetkov kopt de bal weg. Šapkarev is nu in balbezit. Čadikovski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Dumbalakov kopt de bal weg. Janevski rent richting de bal. Janevski speelt de bal door. Radovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radovski haalt uit met een fantastische trap. Kralevski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gvhbj 39%, karaorman 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gvhbj - karaorman 0:0

47e minuut.
Šapkarev onderschept slim de pass. Šapkarev met een sublieme pass. Mladenov speelt de bal door. Daev is nu in balbezit. Daev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Šapkarev is nu in balbezit. Šapkarev speelt de bal door. Čadikovski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Daev is nu in balbezit. Daev geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Langov speelt de bal door. Daev heeft problemen om de bal te vangen. Daev met een sublieme pass. Ġorģinski is nu in balbezit. Ġorģinski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Šapkarev passt de bal in één keer door. Ġorģinski rent richting de bal. Cvetkov is nu in balbezit. Ġorģinski onderschept slim de pass. Ġorģinski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
gvhbj - karaorman 0:1

87e minuut.
Langov probeert naar een medespeler te passen. Daev rent richting de bal. Stanoev rent richting de bal. Daev onderschept slim de pass. Daev draait met de bal, schiet en ... Vladev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Daev bereikt de bal nog maar net als eerste. Daev geeft een hoge lob. Miserdovski heeft problemen om de bal te vangen. Langov bereikt de bal nog maar net als eerste. Langov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gvhbj 62%, karaorman 38%.
gvhbj - karaorman 0:1