Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Besir Halimi FC Man United
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Dinkov verovert de bal door een tackle van achteren. Maznov onderschept slim de pass. Maznov probeert naar een medespeler te passen. Radev is nu in balbezit. Radev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Japonski met een snelle inworp. Maznov heeft problemen om de bal te vangen. Radev onderschept slim de pass. Radev draait met de bal, schiet en ... Dulev probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Simitčiev heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Klungelig pakt Trpenovski de bal. Ġošev rent richting de bal. Ġošev geeft een hoge lob. Simitčiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Simitčiev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Besir Halimi - FC Man United 0:1

16e minuut.
Inworp. Lekov met een snelle inworp. Trpenovski controleert de bal met de borst. Trpenovski haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Ignjatovski de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Georgievski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lekov met de inworp. Trpenovski heeft problemen om de bal te vangen. Trpenovski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Siljanovski geeft de bal voor. Inworp. Tošev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Radev bereikt de bal nog maar net als eerste. Radev geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Trpenovski passt de bal met de wreef. Pogončev rent richting de bal. Moskov verovert de bal door een tackle van achteren. Moskov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Besir Halimi - FC Man United 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Besir Halimi 55%, FC Man United 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Besir Halimi - FC Man United 1:1

48e minuut.
Dinkov is nu in balbezit. Čerepnalkoski onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ġošev. Ġošev krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Radev rent richting de bal. Dinov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Radev de bal. Simitčiev rent richting de bal. Simitčiev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Daar is Popev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popev geeft een lange en hoge pass. Daar is Dulev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simitčiev rent richting de bal. Simitčiev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Sprostranov probeert naar een medespeler te passen. Georgievski kopt de bal weg. Klungelig pakt Dinov de bal. Radev is nu in balbezit. Radev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Besir Halimi 57%, FC Man United 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Besir Halimi - FC Man United 1:1