Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MOON DUNE Zpania
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Jurukov rent richting de bal. Jančevski rent richting de bal. Mazneikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jančevski onderschept slim de pass. Jančevski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ilievski met een sublieme pass. Jančevski rent richting de bal. Jurukov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jančevski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Jančevski kan niet meer verder spelen. Obetkovski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOON DUNE 45%, Zpania 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MOON DUNE - Zpania 0:0

63e minuut.
Mazneikov kopt de bal weg. Davidov heeft problemen om de bal te vangen. Davidov passt de bal zonder na te denken. Pogončev is nu in balbezit. Pogončev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Daar is Varnaliev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Triantafilou rent richting de bal. Triantafilou passt de bal in één keer door. Pogončev rent richting de bal. Pogončev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Ilievski is nu in balbezit. Jurukov verovert de bal door een tackle van achteren. Jurukov met een sublieme pass. Davidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOON DUNE 28%, Zpania 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MOON DUNE - Zpania 0:0