Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
skopje nexharije
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 22
weak Schieten weak
poor Passen poor
tragic Verdedigen weak


4e minuut.
Lozanovski is nu in balbezit. Šapkarev onderschept slim de pass. Šapkarev speelt de bal door. Damcevski heeft problemen om de bal te vangen. Damcevski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Veljanovski geeft een hoge lob. Dimitrov kopt de bal weg. Trpenovski probeert de bal aan de voet te houden. Trajanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajanovski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
skopje - nexharije 0:1

8e minuut.
Dalkalačev kopt de bal weg. Turundžov bereikt de bal nog maar net als eerste. Molerov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Molerov krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Daar is Dimitrov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tošev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tošev passt de bal in één keer door. Lozanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozanovski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Lozanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozanovski haalt uit met een fantastische trap. Budžakoski met een sublieme pass. Damcevski controleert de bal met de borst. Damcevski haalt uit met een fantastische trap. Stojčevski bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Dimitrov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lozanovski is nu in balbezit. Kalemanov rent richting de bal. Lozanovski verovert de bal door een tackle van achteren. Lozanovski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Budžakoski met een harde bal richting middenveld. Kuslev bereikt de bal nog maar net als eerste. Popov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Popov krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Dimov speelt de bal door. Kalemanov is nu in balbezit. Lozanovski verovert de bal door een tackle van achteren. Trajanovski rent richting de bal. Trajanovski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: skopje 61%, nexharije 39%.
skopje - nexharije 0:1

81e minuut.
Trajanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaskovski verovert de bal door een tackle van achteren. Vaskovski geeft de bal voor. Damcevski is nu in balbezit. Damcevski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Tošev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dimitrov is nu in balbezit. Dimitrov passt de bal in één keer door. Lozanovski is nu in balbezit. Lozanovski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: skopje 58%, nexharije 42%.
skopje - nexharije 0:1