Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nexharije skopje
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 14.3
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen tragic


1e minuut.
Turundžov passt de bal in één keer door. Vaskovski is nu in balbezit. Georgievski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozanovski verovert de bal door een tackle van achteren. Lozanovski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Kuslev met de inworp. Klungelig pakt Šapkarev de bal. Šapkarev probeert naar een medespeler te passen. Damcevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Damcevski draait met de bal, schiet en ... Stojčevski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Turundžov verovert de bal door een tackle van achteren. Turundžov passt de bal zonder na te denken. Damcevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Damcevski schiet op doel. Stojčevski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nexharije - skopje 0:1

16e minuut.
Tošev rent richting de bal. Lozanovski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tošev. Tošev krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Dalkalačev rent richting de bal. Dulev verovert de bal door een tackle van achteren. Dulev geeft een hoge lob. Trajanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajanovski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Triantafilou onderschept slim de pass. Molerov bereikt de bal nog maar net als eerste. Triantafilou tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Triantafilou krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Popov is nu in balbezit. Popov geeft een lange en hoge pass. Trpenovski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trajanovski is nu in balbezit. Trajanovski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Lozanovski is nu in balbezit. Trajanovski is nu in balbezit. Trajanovski passt de bal met de wreef. Lozanovski probeert de bal met de borst te controleren. Lozanovski draait met de bal, schiet en ... Budžakoski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Dimov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Turundžov bereikt de bal nog maar net als eerste. Turundžov passt de bal met de wreef. Damcevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Damcevski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Daar is Šapkarev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trajanovski rent richting de bal. Lozanovski is nu in balbezit. Trajanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajanovski draait met de bal, schiet en ... Budžakoski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nexharije - skopje 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nexharije 42%, skopje 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nexharije - skopje 1:1

53e minuut.
Damcevski is nu in balbezit. Popov rent richting de bal. Turundžov verovert de bal door een tackle van achteren. Damcevski is nu in balbezit. Damcevski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Turundžov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Novakov komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Popov heeft problemen om de bal te vangen. Novakov rent richting de bal. Novakov passt de bal met de wreef. Damcevski is nu in balbezit. Damcevski draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nexharije 57%, skopje 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nexharije - skopje 1:1