Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
borjan Besir Halimi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Angelevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelevski speelt de bal door. Moskov rent richting de bal. Moskov draait met de bal, schiet en ... Svrzikapa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Temelkoski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lazov met de inworp. Misajlovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Misajlovski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
borjan - Besir Halimi 1:0

12e minuut.
Trpenovski rent richting de bal. Nastevski speelt de bal door. Misajlovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Misajlovski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Stavrevski de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
borjan - Besir Halimi 2:0

18e minuut.
Salevski met een sublieme pass. Čerepnalkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Čerepnalkoski geeft een lange en hoge pass. Moskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Misajlovski is nu in balbezit. Japonski bereikt de bal nog maar net als eerste. Misajlovski verovert de bal door een tackle van achteren. Misajlovski haalt uit met een fantastische trap. Sprostranov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
borjan - Besir Halimi 3:0

25e minuut.
Ignatov rent richting de bal. Radovski verovert de bal door een tackle van achteren. Misajlovski rent richting de bal. Misajlovski schiet op doel. Sprostranov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
borjan - Besir Halimi 4:0

32e minuut.
Čerepnalkoski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ignatov probeert de bal met de borst te controleren. Nastevski met een sublieme pass. Misajlovski is nu in balbezit. Misajlovski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
borjan - Besir Halimi 5:0

38e minuut.
Radovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radovski passt de bal in één keer door. Moskov is nu in balbezit. Moskov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zajkovski de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: borjan 46%, Besir Halimi 54%.
borjan - Besir Halimi 5:0

56e minuut.
Lazov geeft een hoge lob. Trpenovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trpenovski probeert naar een medespeler te passen. Moskov is nu in balbezit. Moskov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Nastevski passt de bal zonder na te denken. Misajlovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavrevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Misajlovski onderschept slim de pass. Misajlovski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: borjan 37%, Besir Halimi 63%.
borjan - Besir Halimi 5:0