Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Besir Halimi borjan
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 15.5
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


25e minuut.
Dinov verovert de bal door een tackle van achteren. Trpenovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskov haalt uit met een fantastische trap. Svrzikapa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Besir Halimi - borjan 1:0

27e minuut.
Nastevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nastevski passt de bal met de wreef. Lazov rent richting de bal. Lazov geeft een hoge lob. Dulev kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Klungelig pakt Lozanovski de bal. Lozanovski geeft een lange en hoge pass. Misajlovski rent richting de bal. Nastevski is nu in balbezit. Nastevski schiet op doel. Sprostranov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Lazov probeert naar een medespeler te passen. Nastevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nastevski met een sublieme pass. Misajlovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Misajlovski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Sprostranov met een sublieme pass. Japonski speelt de bal door. Ćuranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskov verovert de bal door een tackle van achteren. Moskov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Besir Halimi 45%, borjan 55%.
Besir Halimi - borjan 1:0

47e minuut.
Trpenovski onderschept slim de pass. Salevski rent richting de bal. Salevski passt de bal met de wreef. Moskov is nu in balbezit. Moskov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Lazov speelt de bal door. Daar is Misajlovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nastevski rent richting de bal. Nastevski haalt uit met een fantastische trap. Sprostranov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Besir Halimi - borjan 1:1

70e minuut.
Sprostranov met een harde bal richting middenveld. Salevski kopt de bal weg. Dinov heeft problemen om de bal te vangen. Nastevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nastevski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Nastevski verovert de bal door een tackle van achteren. Nastevski met een sublieme pass. Daar is Misajlovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nastevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nastevski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Japonski speelt de bal door. Trpenovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskov is nu in balbezit. Trpenovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trpenovski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Besir Halimi 55%, borjan 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Besir Halimi - borjan 1:1