Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Man United hoshiyar
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Dinkov rent richting de bal. Dinkov geeft een lange en hoge pass. Mazneikov rent richting de bal. Simitčiev verovert de bal door een tackle van achteren. Simitčiev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Lukiќ met een harde bal richting middenveld. Simovski kopt de bal weg. Simitčiev probeert de bal met de borst te controleren. Simitčiev schiet op doel. Miserdovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Man United - hoshiyar 1:0

14e minuut.
Ġošev geeft een lange en hoge pass. Inworp. Stanoev met een snelle inworp. Jakimovski met een sublieme pass. Svrzikapa geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Ġošev de bal onder controle te krijgen. Popev bereikt de bal nog maar net als eerste. Popev met een sublieme pass. Simitčiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Simitčiev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Panovski passt de bal met de wreef. Svrzikapa geeft de bal voor. Kočevski is nu in balbezit. Kočevski schiet op doel. Stanoev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Man United - hoshiyar 1:1

28e minuut.
Tošev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tošev met een sublieme pass. Panovski is nu in balbezit. Simitčiev verovert de bal door een tackle van achteren. Simitčiev haalt uit met een fantastische trap. Miserdovski bokst de bal weg. Paal!

31e minuut.
Georgievski kopt de bal weg. Tošev bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelevski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Angelevski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

37e minuut.
Ġošev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanoev onderschept slim de pass. Stanoev met een sublieme pass. Jakimovski is nu in balbezit. Jakimovski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Popev geeft een hoge lob. Stavrik probeert de bal aan de voet te houden. Simitčiev rent richting de bal. Simitčiev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Radev is nu in balbezit. Svrzikapa onderschept slim de pass. Svrzikapa probeert naar een medespeler te passen. Kočevski rent richting de bal. Kočevski haalt uit met een fantastische trap. Stanoev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Ignjatovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Man United 51%, hoshiyar 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Man United - hoshiyar 1:1

68e minuut.
Georgievski rent richting de bal. Kočevski onderschept slim de pass. Kočevski speelt de bal door. Jakimovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimovski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Tošev speelt de bal door. Svrzikapa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tošev probeert naar een medespeler te passen. Simitčiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Simitčiev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Man United - hoshiyar 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Man United 69%, hoshiyar 31%.
FC Man United - hoshiyar 2:1