Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nexharije MOON DUNE
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 19.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Lozanovski onderschept slim de pass. Veljov is nu in balbezit. Lozanovski verovert de bal door een tackle van achteren. Trajanovski rent richting de bal. Trajanovski haalt uit met een fantastische trap. Jakimovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nexharije - MOON DUNE 1:0

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Triantafilou neemt de hoekschop. Klungelig pakt Mazneikov de bal. Žinzifov rent richting de bal. Žinzifov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Lozanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajanovski is nu in balbezit. Lozanovski rent richting de bal. Lozanovski haalt uit met een fantastische trap. Čerepnalkoski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
nexharije - MOON DUNE 2:0

39e minuut.
Mazneikov onderschept slim de pass. Lozanovski verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Lozanovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lozanovski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ristiќ de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Trajanovski rent richting de bal. Lozanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozanovski passt de bal in één keer door. Trajanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajanovski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
nexharije - MOON DUNE 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nexharije 41%, MOON DUNE 59%.
nexharije - MOON DUNE 3:0

52e minuut.
Ristevski probeert naar een medespeler te passen. Pogončev is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Popov. Popov krijgt een gele kaart. Pogončev roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Pogončev kan niet meer verder spelen. Davidov komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Popov bereikt de bal nog maar net als eerste. Popov probeert naar een medespeler te passen. Trajanovski is nu in balbezit. Lozanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozanovski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Salevski probeert de bal aan de voet te houden. Lozanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozanovski haalt uit met een fantastische trap. Dimov rent richting de bal. Dimov geeft een lange en hoge pass. Jakimovski bokst de bal weg.

65e minuut.
Salevski is nu in balbezit. Ristevski onderschept slim de pass. Met opzet legt Popov zijn tegenspeler op de grond. Popov is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

71e minuut.
Salevski onderschept slim de pass. Salevski geeft een lange en hoge pass. Čerepnalkoski rent richting de bal. Lozanovski verovert de bal door een tackle van achteren. Lozanovski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Klungelig pakt Jurukov de bal. Jurukov met een sublieme pass. Kitanov rent richting de bal. Ristevski verovert de bal door een tackle van achteren. Ristevski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Dimitrov passt de bal met de wreef. Lozanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozanovski passt de bal met de wreef. Trajanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajanovski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nexharije 39%, MOON DUNE 61%.
nexharije - MOON DUNE 3:0