Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MOON DUNE nexharije
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 21.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Lozanovski rent richting de bal. Ristevski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lozanovski. Lozanovski krijgt een gele kaart. Ristevski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ristevski kan niet meer verder spelen. Davidov komt het veld opgelopen.

2e minuut.
Lozanovski rent richting de bal. Lozanovski geeft een lange en hoge pass. Čerepnalkoski kopt de bal weg. Dimov rent richting de bal. Dimov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Davidov probeert naar een medespeler te passen. Lozanovski heeft problemen om de bal te vangen. Lozanovski speelt de bal door. Trajanovski rent richting de bal. Trajanovski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Daar is Dimov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lozanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozanovski geeft een lange en hoge pass. Pogončev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogončev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Lozanovski probeert de bal aan de voet te houden. Jurukov is nu in balbezit. Jurukov passt de bal in één keer door. Popov rent richting de bal. Popov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MOON DUNE - nexharije 0:1

26e minuut.
Davidov met een sublieme pass. Daar is Pogončev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lozanovski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pogončev raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pogončev kan niet meer verder spelen. Bajevski komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Jurukov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lozanovski is nu in balbezit. Lozanovski verovert de bal door een tackle van achteren. Lozanovski draait met de bal, schiet en ... Čerepnalkoski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOON DUNE 61%, nexharije 39%.
MOON DUNE - nexharije 0:1

55e minuut.
Veljanovski rent richting de bal. Bajevski begaat een overtreding. Veljanovski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Veljanovski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Čerepnalkoski is nu in balbezit. Lozanovski verovert de bal door een tackle van achteren. Lozanovski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Lozanovski speelt de bal door. Popov is nu in balbezit. Met opzet legt Davidov zijn tegenspeler op de grond. Davidov krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Stojčevski trapt de bal weg. Klungelig pakt Mazneikov de bal. Lozanovski rent richting de bal. Trajanovski rent richting de bal. Trajanovski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOON DUNE 61%, nexharije 39%.
MOON DUNE - nexharije 0:1