Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Besir Halimi hoshiyar
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.6 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Stanoev geeft een lange en hoge pass. Angelevski kopt de bal weg. Kitevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitevski draait met de bal, schiet en ... Langov probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Čerepnalkoski verovert de bal door een tackle van achteren. Čerepnalkoski geeft de bal voor. Klungelig pakt Mazneikov de bal. Moskov rent richting de bal. Moskov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Čerepnalkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Čerepnalkoski geeft een hoge lob. Lukiќ bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskov is nu in balbezit. Moskov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Besir Halimi - hoshiyar 1:0

14e minuut.
Angelevski geeft de bal voor. Klungelig pakt Stavrevski de bal. Kitevski is nu in balbezit. Kitevski schiet op doel. Sprostranov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Besir Halimi - hoshiyar 1:1

15e minuut.
Moskov speelt de bal door. Trpenovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitevski onderschept slim de pass. Kitevski schiet op doel. Sprostranov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Temelkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Svrzikapa met een sublieme pass. Stavrevski is nu in balbezit. Kočevski onderschept slim de pass. Kočevski draait met de bal, schiet en ... Sprostranov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Besir Halimi - hoshiyar 1:2

27e minuut.
Lukiќ rent richting de bal. Lukiќ geeft de bal voor. Talevski kopt de bal weg. Moskov rent richting de bal. Moskov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kočevski haalt uit met een fantastische trap. Stavrevski probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Angelevski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Langov verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Langov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Stanoev met de inworp. Kitevski rent richting de bal. Kitevski schiet op doel. Sprostranov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kočevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kočevski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Besir Halimi - hoshiyar 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Besir Halimi 57%, hoshiyar 43%.
Besir Halimi - hoshiyar 1:3

67e minuut.
Japonski geeft de bal voor. Inworp. Mazneikov met de inworp. Stanoev rent richting de bal. Stanoev geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Siljanovski geeft een hoge lob. Lukiќ bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukiќ geeft een lange en hoge pass. Kočevski is nu in balbezit. Kočevski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Besir Halimi - hoshiyar 1:4

82e minuut.
Angelevski speelt de bal door. Lekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazneikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekov onderschept slim de pass. Lekov speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Besir Halimi 49%, hoshiyar 51%.
Besir Halimi - hoshiyar 1:4