Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zpania nexharije
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 22.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


8e minuut.
Dulev rent richting de bal. Dulev geeft de bal voor. Pop-Jordanov kopt de bal weg. Trpčevski heeft problemen om de bal te vangen. Trpčevski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Kitanov met een sublieme pass. Trajanovski kan de bal niet met de borst controleren. Lozanovski rent richting de bal. Lozanovski draait met de bal, schiet en ... Ġuriќiќ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zpania - nexharije 0:1

25e minuut.
Ġuriќiќ trapt de bal weg van het doel. Salevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pop-Jordanov maakt een afschuwelijke overtreding. Pop-Jordanov krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Dimitrov passt de bal zonder na te denken. Trajanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jančevski. Jančevski krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Dulev onderschept slim de pass. Dulev geeft de bal voor. Trajanovski rent richting de bal. Lozanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozanovski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Lozanovski rent richting de bal. Varnaliev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lozanovski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Molerov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Trajanovski heeft problemen om de bal te vangen. Trajanovski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zpania - nexharije 0:2

41e minuut.
Kanatlarovski rent richting de bal. Lozanovski onderschept slim de pass. Lozanovski speelt de bal door. Trajanovski is nu in balbezit. Trajanovski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ilievski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dimitrov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lozanovski is nu in balbezit. Lozanovski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Graniќ is nu in balbezit. Graniќ geeft de bal voor. Salevski rent richting de bal. Jančevski onderschept slim de pass. Jančevski schiet op doel. Stojčevski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Zpania - nexharije 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zpania 73%, nexharije 27%.
Zpania - nexharije 1:2

47e minuut.
Stojčevski trapt de bal weg van het doel. Lozanovski kopt de bal weg. Klungelig pakt Graniќ de bal. Trajanovski is nu in balbezit. Trajanovski schiet op doel. Ġuriќiќ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zpania - nexharije 1:3

66e minuut.
Salevski geeft een lange en hoge pass. Varnaliev kopt de bal weg. Jančevski heeft problemen om de bal te vangen. Trajanovski is nu in balbezit. Trajanovski draait met de bal, schiet en ... Ġuriќiќ bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Zpania - nexharije 1:4

70e minuut.
Kitanov is nu in balbezit. Kitanov geeft een lange en hoge pass. Trajanovski rent richting de bal. Lozanovski is nu in balbezit. Lozanovski draait met de bal, schiet en ... Ġuriќiќ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Zpania - nexharije 1:5

80e minuut.
Zlatarev onderschept slim de pass. Zlatarev geeft een lange en hoge pass. Trajanovski rent richting de bal. Lozanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozanovski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Molerov rent richting de bal. Molerov geeft een hoge lob. Kanatlarovski rent richting de bal. Lozanovski verovert de bal door een tackle van achteren. Lozanovski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zpania 67%, nexharije 33%.
Zpania - nexharije 1:5