Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nexharije Zpania
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


35e minuut.
Jančevski is nu in balbezit. Lozanovski is nu in balbezit. Molerov speelt de bal door. Trajanovski rent richting de bal. Trajanovski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Lozanovski draait met de bal, schiet en ... Misajlovski met een sublieme pass. Trpčevski is nu in balbezit. Trpčevski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zlatarev de bal onder controle te krijgen. Stojčevski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nexharije 35%, Zpania 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nexharije - Zpania 0:0

54e minuut.
Jančevski rent richting de bal. Lozanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanatlarovski verovert de bal door een tackle van achteren. Lozanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozanovski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kanatlarovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Popov bereikt de bal nog maar net als eerste. Popov met een sublieme pass. Trajanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajanovski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Dimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimov probeert naar een medespeler te passen. Trajanovski is nu in balbezit. Lozanovski rent richting de bal. Lozanovski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Lozanovski rent richting de bal. Kanatlarovski is nu in balbezit. Kanatlarovski geeft de bal voor. Endekov rent richting de bal. Endekov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Dimitrov met een sublieme pass. Jančevski rent richting de bal. Molerov begaat een overtreding. Molerov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nexharije 39%, Zpania 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nexharije - Zpania 0:0