Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MOON DUNE skopje
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 15.4
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Dalkalačev rent richting de bal. Lozanovski verovert de bal door een tackle van achteren. Lozanovski passt de bal zonder na te denken. Triantafilou bereikt de bal nog maar net als eerste. Triantafilou geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Čerepnalkoski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dalkalačev met een snelle inworp. Turundžov rent richting de bal. Turundžov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Trpenovski geeft de bal voor. Inworp. Triantafilou met een snelle inworp. Klungelig pakt Ristevski de bal. Ristevski geeft een hoge lob. Budžakoski bokst de bal weg. Davidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidov draait met de bal, schiet en ... Vaskovski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MOON DUNE - skopje 1:0

28e minuut.
Triantafilou verovert de bal door een tackle van achteren. Triantafilou probeert naar een medespeler te passen. Lozanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Damcevski verovert de bal door een tackle van achteren. Damcevski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Mazneikov verovert de bal door een tackle van achteren. Ristevski heeft problemen om de bal te vangen. Ristevski speelt de bal door. Klungelig pakt Davidov de bal. Davidov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Budžakoski bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Veljov geeft een lange en hoge pass. Trpenovski heeft problemen om de bal te vangen. Davidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidov haalt uit met een fantastische trap. Budžakoski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MOON DUNE - skopje 2:0

45e minuut.
Vaskovski probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Žinzifov neemt de hoekschop. Davidov rent richting de bal. Davidov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MOON DUNE - skopje 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOON DUNE 38%, skopje 62%.
MOON DUNE - skopje 3:0

47e minuut.
Kuslev kopt de bal weg. Kalemanov heeft problemen om de bal te vangen. Trpenovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidov verovert de bal door een tackle van achteren. Davidov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Mazneikov rent richting de bal. Mazneikov geeft een lange en hoge pass. Tošev geeft een lange en hoge pass. Damcevski is nu in balbezit. Damcevski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Tošev kopt de bal weg. Daar is Mazneikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turundžov met een sublieme pass. Damcevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Damcevski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MOON DUNE - skopje 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOON DUNE 50%, skopje 50%.
MOON DUNE - skopje 3:1