Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zpania FC Man United
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Stanoev trapt de bal weg van het doel. Ilievski rent richting de bal. Met opzet legt Popev zijn tegenspeler op de grond. Popev krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Dinkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Endekov onderschept slim de pass. Endekov speelt de bal door. Trpčevski is nu in balbezit. Trpčevski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Varnaliev probeert de bal met de borst te controleren. Simitčiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Simitčiev schiet op doel. Jančevski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Misajlovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Endekov geeft een lange en hoge pass. Ġošev met een sublieme pass. Daar is Dinkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jančevski is nu in balbezit. Jančevski haalt uit met een fantastische trap. Stanoev bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Zpania - FC Man United 1:0

27e minuut.
Popovski heeft problemen om de bal te vangen. Radev verovert de bal door een tackle van achteren. Radev met een sublieme pass. Klungelig pakt Simitčiev de bal. Simitčiev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Misajlovski speelt de bal door. Simovski kopt de bal weg. Simitčiev rent richting de bal. Simitčiev schiet op doel. Misajlovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zpania - FC Man United 1:1

31e minuut.
Daar is Veljanovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veljanovski geeft de bal voor. Trpčevski is nu in balbezit. Jančevski rent richting de bal. Jančevski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Jančevski geeft een hoge lob. Trpčevski rent richting de bal. Trpčevski schiet op doel. Ignjatovski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stanoev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zpania - FC Man United 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zpania 40%, FC Man United 60%.
Zpania - FC Man United 2:1

46e minuut.
Ignjatovski rent richting de bal. Ignjatovski geeft een lange en hoge pass. Simitčiev rent richting de bal. Simitčiev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zpania - FC Man United 2:2

48e minuut.
Klungelig pakt Radev de bal. Ilievski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radev onderschept slim de pass. Simitčiev rent richting de bal. Simitčiev draait met de bal, schiet en ... Misajlovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Ġošev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sprostranov komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Simovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Simovski met een sublieme pass. Graniќ is nu in balbezit. Simitčiev onderschept slim de pass. Simitčiev haalt uit met een fantastische trap. Misajlovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Sprostranov passt de bal met de wreef. Simitčiev is nu in balbezit. Graniќ is nu in balbezit. Simitčiev is nu in balbezit. Simitčiev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zpania 66%, FC Man United 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zpania - FC Man United 2:2