Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Man United Zpania
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Endekov is nu in balbezit. Dinkov verovert de bal door een tackle van achteren. Dinkov passt de bal met de wreef. Trpčevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trpčevski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Radev met een sublieme pass. Tošev rent richting de bal. Tošev met een sublieme pass. Megleski is nu in balbezit. Megleski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Veljanovski onderschept slim de pass. Veljanovski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Popovski de bal. Tošev rent richting de bal. Tošev geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Popovski rent richting de bal. Simovski verovert de bal door een tackle van achteren. Simovski met een sublieme pass. Megleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Megleski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Klungelig pakt Simovski de bal. Popovski is nu in balbezit. Simovski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Popovski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Popovski kan niet meer verder spelen. Kanatlarovski komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Ilievski onderschept slim de pass. Ilievski met een sublieme pass. Trpčevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgievski is nu in balbezit. Georgievski passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Klungelig pakt Ġošev de bal. Jančevski rent richting de bal. Jančevski met een sublieme pass. Trpčevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trpčevski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Jančevski is nu in balbezit. Jančevski passt de bal in één keer door. Trpčevski heeft problemen om de bal te vangen. Trpčevski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Man United 52%, Zpania 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Man United - Zpania 0:0

64e minuut.
Endekov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Jančevski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ġošev is nu in balbezit. Jančevski onderschept slim de pass. Jančevski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Trpčevski de bal onder controle te krijgen. Jančevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ġošev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ġošev krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Man United 49%, Zpania 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Man United - Zpania 0:0