Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Man United MOON DUNE
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Tošev onderschept slim de pass. Tošev geeft een lange en hoge pass. Čerepnalkoski probeert de bal aan de voet te houden. Simitčiev is nu in balbezit. Simitčiev draait met de bal, schiet en ... Jakimovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Georgievski geeft de bal voor. Triantafilou is nu in balbezit. Triantafilou met een sublieme pass. Davidov rent richting de bal. Davidov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Georgievski geeft een hoge lob. Mazneikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazneikov passt de bal zonder na te denken. Simitčiev is nu in balbezit. Simitčiev haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Man United - MOON DUNE 1:0

32e minuut.
Ġošev is nu in balbezit. Ġošev passt de bal met de wreef. Veljov is nu in balbezit. Popev verovert de bal door een tackle van achteren. Popev geeft de bal voor. Jakimovski bokst de bal weg.

39e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Jakimovski niet meer kan verder spelen. Karadžev komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Mazneikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Radev verovert de bal door een tackle van achteren. Radev passt de bal zonder na te denken. Simitčiev rent richting de bal. Simitčiev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Trpenovski trapt de bal weg van het doel. Mazneikov kopt de bal weg. Ristevski rent richting de bal. Ristevski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Man United 57%, MOON DUNE 43%.
FC Man United - MOON DUNE 1:0

70e minuut.
Dinkov speelt de bal door. Veljov heeft problemen om de bal te vangen. Veljov speelt de bal door. Davidov is nu in balbezit. Davidov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Mazneikov verovert de bal door een tackle van achteren. Dinkov is nu in balbezit. Dinkov geeft de bal voor. Simitčiev rent richting de bal. Simitčiev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Man United - MOON DUNE 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Man United 60%, MOON DUNE 40%.
FC Man United - MOON DUNE 2:0