Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MOON DUNE FC Man United
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 14.5
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Daar is Mazneikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ristevski rent richting de bal. Ristevski passt de bal zonder na te denken. Pogončev is nu in balbezit. Pogončev schiet op doel. Stanoev bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Mazneikov geeft de bal voor. Radev probeert de bal aan de voet te houden. Triantafilou bereikt de bal nog maar net als eerste. Simovski verovert de bal door een tackle van achteren. Simovski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Radev is nu in balbezit. Stojčevski rent richting de bal. Jurukov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jurukov krijgt een gele kaart. Stojčevski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

40e minuut.
Pogončev is nu in balbezit. Trpenovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogončev onderschept slim de pass. Pogončev schiet op doel. Stanoev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOON DUNE - FC Man United 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOON DUNE 53%, FC Man United 47%.
MOON DUNE - FC Man United 1:0

80e minuut.
Jurukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurukov geeft een hoge lob. Ignjatovski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pogončev verovert de bal door een tackle van achteren. Pogončev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOON DUNE 54%, FC Man United 46%.
MOON DUNE - FC Man United 1:0