Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
skopje borjan
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 16.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Šapkarev heeft problemen om de bal te vangen. Nastevski rent richting de bal. Nastevski passt de bal met de wreef. Misajlovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Misajlovski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
skopje - borjan 0:1

12e minuut.
Lozanovski passt de bal met de wreef. Georgievski heeft problemen om de bal te vangen. Georgievski geeft een hoge lob. Damcevski is nu in balbezit. Damcevski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Salevski rent richting de bal. Salevski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Misajlovski de bal. Nastevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nastevski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
skopje - borjan 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: skopje 49%, borjan 51%.
skopje - borjan 0:2

53e minuut.
Dalkalačev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cončev komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Trpenovski geeft de bal voor. Inworp. Lazov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nastevski rent richting de bal. Nastevski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Klungelig pakt Šapkarev de bal. Radovski rent richting de bal. Šapkarev verovert de bal door een tackle van achteren. Šapkarev geeft een lange en hoge pass. Svrzikapa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
skopje - borjan 1:2

68e minuut.
Ćuranov geeft een hoge lob. Lazov controleert de bal met de borst. Inworp. Tošev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cončev geeft een lange en hoge pass. Svrzikapa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Salevski geeft een hoge lob. Misajlovski rent richting de bal. Vaskovski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Misajlovski raakt geblesseerd tijdens het duel. Nastevski met een snel genomen vrije trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: skopje 49%, borjan 51%.
skopje - borjan 1:2