Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MOON DUNE borjan
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Salevski rent richting de bal. Mazneikov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salevski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Salevski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Misajlovski controleert de bal met de borst. Misajlovski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Nastevski rent richting de bal. Nastevski passt de bal zonder na te denken. Misajlovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Misajlovski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MOON DUNE - borjan 0:1

14e minuut.
Ristevski onderschept slim de pass. Ristevski speelt de bal door. Davidov is nu in balbezit. Davidov draait met de bal, schiet en ... Svrzikapa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MOON DUNE - borjan 1:1

18e minuut.
Radovski rent richting de bal. Ristevski onderschept slim de pass. Ristevski probeert naar een medespeler te passen. Davidov is nu in balbezit. Davidov schiet op doel. Svrzikapa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Nastevski is nu in balbezit. Nastevski probeert naar een medespeler te passen. Čerepnalkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Misajlovski onderschept slim de pass. Misajlovski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Mazneikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Misajlovski bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Terziovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidov begaat een overtreding. Terziovski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Salevski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Čerepnalkoski heeft problemen om de bal te vangen. Misajlovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Misajlovski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Radovski is nu in balbezit. Jurukov is nu in balbezit. Jurukov passt de bal zonder na te denken. Davidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Davidov passt de bal zonder na te denken. Ristevski rent richting de bal. Ristevski passt de bal met de wreef. Triantafilou rent richting de bal. Triantafilou draait met de bal, schiet en ... Svrzikapa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Lazov kopt de bal weg. Radovski speelt de bal door. Čerepnalkoski probeert de bal aan de voet te houden. Misajlovski rent richting de bal. Misajlovski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOON DUNE 46%, borjan 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MOON DUNE - borjan 1:1

59e minuut.
Ristevski heeft problemen om de bal te vangen. Ristevski passt de bal met de wreef. Zajkovski speelt de bal door. Jurukov rent richting de bal. Jurukov geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Jurukov geeft een lange en hoge pass. Žinzifov probeert de bal aan de voet te houden. Salevski speelt de bal door. Nastevski is nu in balbezit. Nastevski schiet op doel. Karadžev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOON DUNE 52%, borjan 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MOON DUNE - borjan 1:1