Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Besir Halimi nexharije
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
3 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 22
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Moskov passt de bal in één keer door. Dinov heeft problemen om de bal te vangen. Lozanovski verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Lozanovski de bal. Lozanovski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Sprostranov met een sublieme pass. Ignatov kopt de bal weg. Molerov speelt de bal door. Dimitrov is nu in balbezit. Dimitrov geeft een hoge lob. Sprostranov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Daar is Dimov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lekov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kitanov. Lekov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dinov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Dinov kopt de bal weg. Klungelig pakt Molerov de bal. Ignatov is nu in balbezit. Moskov rent richting de bal. Moskov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Molerov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Čerepnalkoski. Molerov raakt geblesseerd tijdens het duel. Molerov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Miovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miovski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Sprostranov trapt de bal weg. Dinov kopt de bal weg. Japonski heeft problemen om de bal te vangen. Lozanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozanovski haalt uit met een fantastische trap. Sprostranov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Besir Halimi - nexharije 0:1

32e minuut.
Lekov passt de bal met de wreef. Japonski bereikt de bal nog maar net als eerste. Japonski geeft een hoge lob. Moskov is nu in balbezit. Moskov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Lozanovski is nu in balbezit. Lozanovski passt de bal in één keer door. Dimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimov geeft een lange en hoge pass. Stavrevski kopt de bal weg. Sprostranov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Miovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miovski draait met de bal, schiet en ... Sprostranov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Besir Halimi - nexharije 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Besir Halimi 51%, nexharije 49%.
Besir Halimi - nexharije 0:2

73e minuut.
Dinov rent richting de bal. Lozanovski onderschept slim de pass. Lozanovski geeft een lange en hoge pass. Miovski is nu in balbezit. Miovski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Besir Halimi 45%, nexharije 55%.
Besir Halimi - nexharije 0:2