Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
borjan Zpania
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Varnaliev passt de bal zonder na te denken. Trpčevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radovski rent richting de bal. Trpčevski verovert de bal door een tackle van achteren. Trpčevski draait met de bal, schiet en ... Svrzikapa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: borjan 47%, Zpania 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
borjan - Zpania 0:0

47e minuut.
Nastevski rent richting de bal. Nastevski met een sublieme pass. Jančevski rent richting de bal. Misajlovski verovert de bal door een tackle van achteren. Misajlovski draait met de bal, schiet en ... Misajlovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
borjan - Zpania 1:0

51e minuut.
Varnaliev geeft een hoge lob. Inworp. Terziovski met een snelle inworp. Lazov geeft de bal voor. Nastevski kopt de bal weg. Misajlovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Misajlovski met een sublieme pass. Radovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Popovski krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Jančevski geeft een hoge lob. Inworp. Lazov met de inworp. Nastevski rent richting de bal. Nastevski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Klungelig pakt Veljanovski de bal. Misajlovski rent richting de bal. Veljanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nastevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nastevski schiet op doel. Misajlovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: borjan 40%, Zpania 60%.
borjan - Zpania 1:0