Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zpania borjan
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19
weak Schieten poor
weak Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


10e minuut.
Nastevski is nu in balbezit. Nastevski geeft de bal voor. Trpkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Misajlovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Misajlovski draait met de bal, schiet en ... Misajlovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Radovski kan de bal niet met de borst controleren. Jančevski verovert de bal door een tackle van achteren. Salevski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salevski krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Inworp. Varnaliev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ilievski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazov is nu in balbezit. Lazov schiet op doel. Misajlovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Ilievski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilievski probeert naar een medespeler te passen. Lazov speelt de bal door. Misajlovski rent richting de bal. Misajlovski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Graniќ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zpania - borjan 0:1

21e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Misajlovski niet meer kan verder spelen. Ignjatovski komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Terziovski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nastevski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nastevski met een sublieme pass. Misajlovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Misajlovski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Radovski geeft een hoge lob. Inworp. Pop-Jordanov met een snelle inworp. Jančevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jančevski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Salevski is nu in balbezit. Salevski speelt de bal door. Klungelig pakt Misajlovski de bal. Misajlovski draait met de bal, schiet en ... Ignjatovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zpania - borjan 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zpania 65%, borjan 35%.
Zpania - borjan 0:2

71e minuut.
Jančevski verovert de bal door een tackle van achteren. Radovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radovski met een sublieme pass. Misajlovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Misajlovski schiet op doel. Ignjatovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zpania 52%, borjan 48%.
Zpania - borjan 0:2