Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Man United nexharije
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 22.5
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Simovski is nu in balbezit. Dimitrov verovert de bal door een tackle van achteren. Dimitrov passt de bal zonder na te denken. Trajanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajanovski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Sprostranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sprostranov passt de bal met de wreef. Daar is Trajanovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lozanovski is nu in balbezit. Lozanovski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Man United - nexharije 0:1

11e minuut.
Simitčiev is nu in balbezit. Lozanovski is nu in balbezit. Ġošev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozanovski verovert de bal door een tackle van achteren. Lozanovski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Lozanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignjatovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozanovski onderschept slim de pass. Lozanovski draait met de bal, schiet en ... Stanoev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Dulev passt de bal zonder na te denken. Georgievski rent richting de bal. Georgievski geeft de bal voor. Simitčiev rent richting de bal. Simitčiev schiet op doel. Stojčevski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Veljanovski heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Man United - nexharije 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Man United 63%, nexharije 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Man United - nexharije 1:1

46e minuut.
Trajanovski heeft problemen om de bal te vangen. Trajanovski passt de bal met de wreef. Popov heeft problemen om de bal te vangen. Simitčiev rent richting de bal. Simitčiev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Man United - nexharije 2:1

49e minuut.
Popev heeft problemen om de bal te vangen. Popov bereikt de bal nog maar net als eerste. Popov geeft een lange en hoge pass. Trajanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajanovski schiet op doel. Stanoev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Man United - nexharije 2:2

51e minuut.
Molerov rent richting de bal. Molerov geeft de bal voor. Ignjatovski heeft problemen om de bal te vangen. Dimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Kitanov met een sublieme pass. Lozanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajanovski rent richting de bal. Lozanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozanovski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Man United - nexharije 2:3

62e minuut.
Trajanovski kopt de bal weg. Georgievski bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgievski passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Lozanovski de bal onder controle te krijgen. Lozanovski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Ignjatovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignjatovski geeft de bal voor. Popev kopt de bal weg. Simitčiev is nu in balbezit. Simitčiev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Tošev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lozanovski rent richting de bal. Simovski maakt een afschuwelijke overtreding. Simovski krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Sprostranov speelt de bal door. Zlatarev onderschept slim de pass. Popev rent richting de bal. Popev geeft de bal voor. Klungelig pakt Simitčiev de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Simitčiev rent richting de bal. Simitčiev draait met de bal, schiet en ... Stojčevski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Man United - nexharije 3:3

74e minuut.
Ġošev is nu in balbezit. Popov onderschept slim de pass. Popov speelt de bal door. Trajanovski rent richting de bal. Trajanovski haalt uit met een fantastische trap. Stanoev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Dinkov passt de bal in één keer door. Trajanovski is nu in balbezit. Lozanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozanovski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Popev geeft een lange en hoge pass. Veljanovski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tošev rent richting de bal. Simitčiev rent richting de bal. Simitčiev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Man United 53%, nexharije 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Man United - nexharije 3:3