Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vardar Negotino vnktop
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
6 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.4 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Avramov geeft een lange en hoge pass. Minčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Simovski onderschept slim de pass. Angelevski rent richting de bal. Angelevski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Dimitrov is nu in balbezit. Dulev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulev probeert naar een medespeler te passen. Nunkov rent richting de bal. Nunkov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Nikolov kopt de bal weg. Dimitrov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ristovski. Dimitrov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Dimitrov kan niet meer verder spelen. Soposki komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Avramov met de inworp. Angelevski controleert de bal met de borst. Minčev rent richting de bal. Angelevski onderschept slim de pass. Angelevski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Vardar Negotino - vnktop 1:0

25e minuut.
Simovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Minčev zijn tegenspeler op de grond. Simovski raakt geblesseerd tijdens het duel. Simovski met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Janev de bal. Veljanovski rent richting de bal. Veljanovski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Soposki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Božinoski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ristovski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ristovski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vardar Negotino 44%, vnktop 56%.
Vardar Negotino - vnktop 1:0

63e minuut.
Angelevski rent richting de bal. Minčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Minčev geeft een hoge lob. Klungelig pakt Angelevski de bal. Angelevski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vardar Negotino - vnktop 2:0

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Ristovski de bal onder controle te krijgen. Soposki is nu in balbezit. Ristovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunkov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Todevski geeft de bal voor. Klungelig pakt Veljanovski de bal. Simitčiev is nu in balbezit. Veljanovski verovert de bal door een tackle van achteren. Veljanovski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vardar Negotino - vnktop 3:0

86e minuut.
Nikolov geeft een hoge lob. Inworp. Avramov met een snelle inworp. Angelevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelevski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vardar Negotino 36%, vnktop 64%.
Vardar Negotino - vnktop 3:0