Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ronaldo and messi kolumbia
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Čerepnalkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Spirov verovert de bal door een tackle van achteren. Spirov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Turpin de bal. Turpin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Minčev is nu in balbezit. Minčev passt de bal met de wreef. Čerepnalkoski rent richting de bal. Spirov is nu in balbezit. Spirov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Panov geeft de bal voor. Beličanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Turpin verovert de bal door een tackle van achteren. Turpin schiet op doel. Kočevski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Vasovski heeft problemen om de bal te vangen. Stamboliski onderschept slim de pass. Kitinov rent richting de bal. Kitinov schiet op doel. Simonovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ronaldo and messi - kolumbia 1:0

34e minuut.
Čerepnalkoski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stojkov komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Panov kopt de bal weg. Minčev heeft problemen om de bal te vangen. Stamboliski is nu in balbezit. Kitinov is nu in balbezit. Kitinov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Damevski geeft een lange en hoge pass. Panov is nu in balbezit. Panov speelt de bal door. Milev rent richting de bal. Milev geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Simonovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ronaldo and messi 44%, kolumbia 56%.
ronaldo and messi - kolumbia 1:0

49e minuut.
Kadrievski met een snelle inworp. Gecevski is nu in balbezit. Gecevski geeft de bal voor. Turpin bereikt de bal nog maar net als eerste. Turpin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Zajkovski geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kostencev de bal onder controle te krijgen. Kitinov is nu in balbezit. Kitinov haalt uit met een fantastische trap. Simonovski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ronaldo and messi - kolumbia 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ronaldo and messi 39%, kolumbia 61%.
ronaldo and messi - kolumbia 2:0