Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
muhamet hhha
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Bogdanovski onderschept slim de pass. Bogdanovski met een sublieme pass. Daev is nu in balbezit. Suleski is nu in balbezit. Suleski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Samardžiev verovert de bal door een tackle van achteren. Samardžiev geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pop-Ordanov de bal. Daev rent richting de bal. Daev haalt uit met een fantastische trap. Simovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
muhamet - hhha 1:0

24e minuut.
Šopov bereikt de bal nog maar net als eerste. Šopov passt de bal met de wreef. Suleski rent richting de bal. Daev is nu in balbezit. Daev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Salevski geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kalemanov de bal onder controle te krijgen. Apostolovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdravkov is nu in balbezit. Zdravkov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Salevski de bal onder controle te krijgen. Bogdanovski is nu in balbezit. Bogdanovski geeft de bal voor. Daev rent richting de bal. Daev schiet op doel. Simovski bokst de bal weg.

34e minuut.
Zdravkov is nu in balbezit. Saev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdravkov onderschept slim de pass. Zdravkov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ignjatovski trapt de bal weg. Bogdanovski kopt de bal weg. Suleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suleski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Zdravkov rent richting de bal. Bogdanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdravkov onderschept slim de pass. Zdravkov schiet op doel. Paal!

42e minuut.
Saev geeft een hoge lob. Trajanov kopt de bal weg. Zdravkov rent richting de bal. Apostolovski verovert de bal door een tackle van achteren. Apostolovski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: muhamet 49%, hhha 51%.
muhamet - hhha 1:0

46e minuut.
Daev passt de bal zonder na te denken. Zdravkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Zdravkov zijn tegenspeler op de grond. Zdravkov krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Klungelig pakt Daev de bal. Čadikovski is nu in balbezit. Trajanov met een sublieme pass. Apostolovski rent richting de bal. Apostolovski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Daar is Turundžov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suleski rent richting de bal. Suleski passt de bal in één keer door. Daev is nu in balbezit. Daev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: muhamet 43%, hhha 57%.
muhamet - hhha 1:0