Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vnktop gfgggggggg
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.9
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Todorovski verovert de bal door een tackle van achteren. Minčev is nu in balbezit. Minčev passt de bal met de wreef. Parličev is nu in balbezit. Parličev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
vnktop - gfgggggggg 0:1

5e minuut.
Minčev onderschept slim de pass. Minčev geeft een lange en hoge pass. Zibrecki rent richting de bal. Nunkov onderschept slim de pass. Nunkov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Stanojkoviќ bereikt de bal nog maar net als eerste. Šiškov verovert de bal door een tackle van achteren. Diskovski maakt een afschuwelijke overtreding. Diskovski krijgt een gele kaart. Šiškov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Minčev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nunkov is nu in balbezit. Nunkov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
vnktop - gfgggggggg 1:1

42e minuut.
Mazneikov met de inworp. Todorovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nikolov krijgt een gele kaart. Todorovski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Todorovski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Zdraveski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vnktop - gfgggggggg 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vnktop 57%, gfgggggggg 43%.
vnktop - gfgggggggg 1:2

78e minuut.
Savevski speelt de bal door. Minčev is nu in balbezit. Todorovski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Todorovski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vnktop 43%, gfgggggggg 57%.
vnktop - gfgggggggg 1:2