Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gfgggggggg Vardar Negotino
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 21.1
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


13e minuut.
Daar is Stanojkoviќ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Božinoski rent richting de bal. Stanojkoviќ maakt een afschuwelijke overtreding. Stanojkoviќ krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Božinoski geeft een hoge lob. Daar is Veljanovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stamenkovski verovert de bal door een tackle van achteren. Angelevski verovert de bal door een tackle van achteren. Angelevski schiet op doel. Gudžoski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
gfgggggggg - Vardar Negotino 0:1

21e minuut.
Diskovski verovert de bal door een tackle van achteren. Angelevski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Diskovski. Diskovski krijgt een gele kaart. Angelevski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Simovski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Božinoski verovert de bal door een tackle van achteren. Angelevski rent richting de bal. Angelevski met een sublieme pass. Veljanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Veljanovski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Angelevski is nu in balbezit. Angelevski speelt de bal door. Simovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelevski is nu in balbezit. Angelevski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gfgggggggg - Vardar Negotino 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gfgggggggg 65%, Vardar Negotino 35%.
gfgggggggg - Vardar Negotino 0:2

58e minuut.
Todevski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mazneikov met een snelle inworp. Todorovski is nu in balbezit. Todorovski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Stanojkoviќ is nu in balbezit. Dimitrov verovert de bal door een tackle van achteren. Dimitrov geeft de bal voor. Veljanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Veljanovski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Angelevski is nu in balbezit. Angelevski met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Kostov de bal onder controle te krijgen. Veljanovski rent richting de bal. Veljanovski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Božinoski probeert de bal met de borst te controleren. Božinoski geeft een lange en hoge pass. Daar is Zibrecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veljanovski is nu in balbezit. Veljanovski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gfgggggggg 49%, Vardar Negotino 51%.
gfgggggggg - Vardar Negotino 0:2