Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kolumbia muhamet
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.1
hopeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Zdravkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spirov onderschept slim de pass. Spirov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vasilevski de bal. Vasilevski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Grupčev met de inworp. Stojanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Samardžiev verovert de bal door een tackle van achteren. Samardžiev geeft de bal voor. Daev springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kolumbia - muhamet 0:1

25e minuut.
Daar is Kneževiќ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogdanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanovski passt de bal zonder na te denken. Daev rent richting de bal. Daev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kneževiќ verovert de bal door een tackle van achteren. Kneževiќ passt de bal zonder na te denken. Turpin bereikt de bal nog maar net als eerste. Turpin draait met de bal, schiet en ... Ignjatovski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kolumbia - muhamet 1:1

42e minuut.
Zdravkov is nu in balbezit. Grupčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdravkov begaat een overtreding. Zdravkov krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Suleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kneževiќ is nu in balbezit. Kneževiќ met een sublieme pass. Turpin is nu in balbezit. Turpin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kolumbia 27%, muhamet 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kolumbia - muhamet 1:1

59e minuut.
Daev bereikt de bal nog maar net als eerste. Suleski is nu in balbezit. Panov is nu in balbezit. Daev verovert de bal door een tackle van achteren. Daev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Grupčev is nu in balbezit. Suleski onderschept slim de pass. Suleski passt de bal in één keer door. Daev is nu in balbezit. Daev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Daar is Zdravkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spirov is nu in balbezit. Spirov passt de bal zonder na te denken. Turpin rent richting de bal. Turpin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kolumbia 51%, muhamet 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kolumbia - muhamet 1:1