Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ronaldo and messi vnktop
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Stamboliski passt de bal zonder na te denken. Stojkov rent richting de bal. Stojkov haalt uit met een fantastische trap. Simitčiev heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Čerepnalkoski met een sublieme pass. Nikolov is nu in balbezit. Nikolov geeft de bal voor. Nunkov kopt de bal weg. Dulev geeft een hoge lob. Kočevski bokst de bal weg. Karčev maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ronaldo and messi 41%, vnktop 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ronaldo and messi - vnktop 0:0

52e minuut.
Damevski rent richting de bal. Damevski geeft een hoge lob. Janev probeert de bal aan de voet te houden. Stamboliski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamboliski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Milev is nu in balbezit. Stavrevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavrevski met een sublieme pass. Stojkov is nu in balbezit. Stojkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ronaldo and messi - vnktop 1:0

64e minuut.
Stavrevski geeft de bal voor. Klungelig pakt Nikolov de bal. Čerepnalkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolov rent richting de bal. Nikolov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Zajkovski heeft problemen om de bal te vangen. Nunkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunkov passt de bal in één keer door. Ristovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristovski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ronaldo and messi 42%, vnktop 58%.
ronaldo and messi - vnktop 1:0