Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vnktop ronaldo and messi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Stamboliski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunkov is nu in balbezit. Stamboliski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Stamboliski krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Šiškov verovert de bal door een tackle van achteren. Grupčev is nu in balbezit. Šiškov verovert de bal door een tackle van achteren. Šiškov geeft een hoge lob. Nunkov springt en kopt de bal. Kočevski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Dulev is nu in balbezit. Dulev geeft de bal voor. Madžarov onderschept slim de pass. Nunkov is nu in balbezit. Nunkov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Janev speelt de bal door. Čerepnalkoski is nu in balbezit. Ristovski verovert de bal door een tackle van achteren. Stamboliski is nu in balbezit. Stamboliski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vnktop - ronaldo and messi 0:1

33e minuut.
Čerepnalkoski probeert naar een medespeler te passen. Kitinov rent richting de bal. Kokarev rent richting de bal. Kitinov onderschept slim de pass. Kitinov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vnktop 57%, ronaldo and messi 43%.
vnktop - ronaldo and messi 0:1

50e minuut.
Ristovski rent richting de bal. Grupčev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ristovski. Ristovski krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Apostolovski rent richting de bal. Stamboliski rent richting de bal. Stamboliski passt de bal zonder na te denken. Kitinov is nu in balbezit. Kitinov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Minčev is nu in balbezit. Grupčev onderschept slim de pass. Stamboliski heeft problemen om de bal te vangen. Kitinov rent richting de bal. Kitinov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vnktop 70%, ronaldo and messi 30%.
vnktop - ronaldo and messi 0:1