Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tikves hhha
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Trajanov passt de bal zonder na te denken. Apostolovski is nu in balbezit. Lekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolovski verovert de bal door een tackle van achteren. Apostolovski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Obetkovski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Šopov met de inworp. Apostolovski is nu in balbezit. Apostolovski geeft de bal voor. Paal! Zdravkov rent richting de bal. Paal! Zdravkov is nu in balbezit. Zdravkov schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
tikves - hhha 0:1

18e minuut.
Turundžov geeft de bal voor. Inworp. Ilievski met een snelle inworp. Popov rent richting de bal. Popov passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Stojkovski geeft een hoge lob. Čadikovski kopt de bal weg. Trajanov probeert naar een medespeler te passen. Zdravkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdravkov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Uzunovski is nu in balbezit. Uzunovski passt de bal zonder na te denken. Endekovski kan de bal niet met de borst controleren. Zdravkov onderschept slim de pass. Zdravkov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Apostolovski de bal onder controle te krijgen. Mircevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dukov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dukov naar de kleedkamers voor een vroege douche. Mircevski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Obetkovski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Turundžov rent richting de bal. Bandulovski verovert de bal door een tackle van achteren. Bandulovski schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tikves 57%, hhha 43%.
tikves - hhha 0:1

54e minuut.
Ilievski met de inworp. Popov rent richting de bal. Trajanov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Trajanov krijgt een gele kaart. Popov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Popov zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tikves - hhha 1:1

56e minuut.
Mircevski kopt de bal weg. Daar is Popov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Božinovski verovert de bal door een tackle van achteren. Bandulovski onderschept slim de pass. Bandulovski schiet op doel. Simovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
tikves - hhha 2:1

62e minuut.
Stojkovski trapt de bal weg van het doel. Trajanov kopt de bal weg. Uzunovski is nu in balbezit. Zdravkov verovert de bal door een tackle van achteren. Zdravkov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Mircevski geeft een lange en hoge pass. Kralevski met een sublieme pass. Uzunovski geeft de bal voor. Bandulovski is nu in balbezit. Bandulovski draait met de bal, schiet en ... Simovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
tikves - hhha 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tikves 42%, hhha 58%.
tikves - hhha 3:1