Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gfgggggggg muhamet
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.2
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Diskovski rent richting de bal. Zdravkov verovert de bal door een tackle van achteren. Zdravkov met een sublieme pass. Suleski rent richting de bal. Suleski haalt uit met een fantastische trap. Gudžoski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Savevski geeft een lange en hoge pass. Mazneikov kopt de bal weg. Saev controleert de bal met de borst. Todorovski is nu in balbezit. Todorovski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Zdravkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanojkoviќ is nu in balbezit. Zdravkov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zdravkov krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Daar is Diskovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suleski is nu in balbezit. Suleski passt de bal in één keer door. Daev bereikt de bal nog maar net als eerste. Daev schiet op doel. Gudžoski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Savevski is nu in balbezit. Suleski verovert de bal door een tackle van achteren. Suleski met een sublieme pass. Daev rent richting de bal. Daev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Savevski rent richting de bal. Džorlev onderschept slim de pass. Ignatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Džorlev onderschept slim de pass. Džorlev geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bogdanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mazneikov. Bogdanovski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bogdanovski met een snel genomen vrije trap. Daev rent richting de bal. Daev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Diskovski probeert naar een medespeler te passen. Budžakoski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stanojkoviќ. Stanojkoviќ krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Klungelig pakt Bogdanovski de bal. Savevski rent richting de bal. Bogdanovski onderschept slim de pass. Suleski rent richting de bal. Suleski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Zdravkov probeert de bal met de borst te controleren. Diskovski is nu in balbezit. Diskovski met een sublieme pass. Parličev is nu in balbezit. Parličev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gfgggggggg - muhamet 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gfgggggggg 57%, muhamet 43%.
gfgggggggg - muhamet 1:0

49e minuut.
Bogdanovski is nu in balbezit. Todorovski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bogdanovski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bogdanovski met een snel genomen vrije trap. Samardžiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Samardžiev geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Bogdanovski heeft problemen om de bal te vangen. Todorovski rent richting de bal. Bogdanovski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Todorovski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Savevski komt bij de bal en schiet. Ignjatovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Todorovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Todorovski geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Salevski de bal onder controle te krijgen. Mazneikov rent richting de bal. Mazneikov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gfgggggggg 49%, muhamet 51%.
gfgggggggg - muhamet 1:0