Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hhha gfgggggggg
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Šopov is nu in balbezit. Šopov geeft een hoge lob. Diskovski heeft problemen om de bal te vangen. Zdravkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdravkov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Anastasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasov probeert naar een medespeler te passen. Zdravkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdravkov haalt uit met een fantastische trap. Zibrecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gudžoski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
hhha - gfgggggggg 1:0

24e minuut.
Kostov is nu in balbezit. Kralevski onderschept slim de pass. Kralevski speelt de bal door. Zdravkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdravkov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Božinovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Todorovski onderschept slim de pass. Todorovski speelt de bal door. Parličev rent richting de bal. Parličev haalt uit met een fantastische trap. Simovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
hhha - gfgggggggg 1:1

31e minuut.
Božinovski is nu in balbezit. Parličev onderschept slim de pass. Turundžov is nu in balbezit. Parličev verovert de bal door een tackle van achteren. Parličev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hhha - gfgggggggg 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hhha 61%, gfgggggggg 39%.
hhha - gfgggggggg 1:2

69e minuut.
Trajanov rent richting de bal. Diskovski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trajanov. Diskovski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

82e minuut.
Ignatov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Trajanov de bal. Božinovski is nu in balbezit. Todorovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Todorovski schiet op doel. Simovski bokst de bal weg.

88e minuut.
Pop-Ordanov geeft de bal voor. Inworp. Stanojkoviќ met een snelle inworp. Todorovski rent richting de bal. Todorovski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hhha 56%, gfgggggggg 44%.
hhha - gfgggggggg 1:2