Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vardar Negotino hhha
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Avramov onderschept slim de pass. Avramov probeert naar een medespeler te passen. Veljanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelevski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Šopov met een sublieme pass. Apostolovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Popov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Apostolovski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Apostolovski kan niet meer verder spelen. Anastasov komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Simovski met een harde bal richting middenveld. Popov kopt de bal weg. Daar is Angelevski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veljanovski is nu in balbezit. Veljanovski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Petkov met een harde bal richting middenveld. Božinovski kopt de bal weg. Anastasov rent richting de bal. Anastasov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Mircevski is nu in balbezit. Anastasov verovert de bal door een tackle van achteren. Simovski onderschept slim de pass. Zdravkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdravkov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Pop-Ordanov rent richting de bal. Pop-Ordanov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stojanovski met de inworp. Angelevski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vardar Negotino 60%, hhha 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vardar Negotino - hhha 0:0

64e minuut.
Stojanovski geeft een lange en hoge pass. Turundžov probeert de bal aan de voet te houden. Veljanovski is nu in balbezit. Angelevski rent richting de bal. Angelevski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Todevski geeft de bal voor. Pop-Ordanov rent richting de bal. Pop-Ordanov probeert naar een medespeler te passen. Anastasov is nu in balbezit. Anastasov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Veljanovski is nu in balbezit. Turundžov verovert de bal door een tackle van achteren. Turundžov passt de bal zonder na te denken. Angelevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelevski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vardar Negotino - hhha 1:0

83e minuut.
Pop-Ordanov geeft een lange en hoge pass. Popov bereikt de bal nog maar net als eerste. Popov met een sublieme pass. Klungelig pakt Veljanovski de bal. Veljanovski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vardar Negotino 40%, hhha 60%.
Vardar Negotino - hhha 1:0